Studio Room di Primaland Port Dickson

Home >> Negeri Sembilan >> Port Dickson >> Studio Room di Primaland Port Dickson

Studio Apartment (1 bilik)

- untuk Muslim sahaja
- unit bilik studio
- water theme park
- 2 katil super single (extra 2 bantal & toto)
- 2 tuala mandi
- TV Astro Njoi
- Sejadah & telekung
- mini fridge
- kettle jug & rice cooker
- pinggan, cawan & jug
- tempat letak kereta

Untuk keterangan lanjut boleh layari laman blog kami di www.resortportdickson.blogspot.com

Homestay near to:: 

- Pantai Teluk Kemang
- Politenik
- Kem tentera Tanjung Tuan
- Pantai Bongak

Homestay Location Address: 

Jalan Pantai,
Batu 13, Port Dickson,
Negeri Sembilan 71250, Malaysia.

Homestay Map:: 

Homestay GPS Coordinate: 

2.43569745268968,101.90485238985275

Homestay Provided Facilities/Room Features:: 

Roomstay Sri Cendana ini adalah jenis unit studio yang dilengkapi dengan dua katil super single, satu bilik air, TV dengan siaran Astro Njoi, satu peti sejuk mini, set untuk makan (pinggan berserta cawan), periuk nasi elektrik kecil dan 'jug kettle' elektrik. Dengan suasana bilik yang luas, mampu memberikan keselesaan kepada anda.

Homestay maximum occupancy:: 

Roomstay Maximum Occupancy: 4 Adults

House Rules:: 

1. Roomstay ini hanya disewakan kepada pelanggan “muslim sahaja”. pasangan/kumpulan yang “bukan muhrim” adalah tidak dibenarkan sama sekali.
2. Check-in : 3.00pm dan check-out :12.00pm. sekiranya tiada pelanggan baru yang ingin check-in, masa check-out boleh dilanjutkan dengan kadar rm10.00/jam atau persetujuan budi bicara.
3. Sebagai tanda “pegang janji / tanda jadi”, kami memerlukan deposit rm50/mlm untuk “block date” khusus untuk pelanggan yang benar-benar ingin membuat tempahan (deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pelanggan membatalkan tempahan).
4. “Bayaran penuh” mesti dibuat sehari awal sebelum check-in.
5. Semua peralatan yang disediakan di dalam roomstay ini  boleh digunakan oleh penyewa. peralatan tersebut hendaklah digunakan dengan berhemat dan cermat seperti anda berada di rumah sendiri. jika rosak kami berhak meminta ganti rugi dari pihak tuan.
6. Tidak dibenarkan  mengalihkan kedudukan perabot/peralatan di dalam roomstay ini. jika penyewa mengalihkan kedudukan perabot/peralatan tersebut, penyewa hendaklah meletakkan kembali  perabot/peralatan tersebut kepada kedudukan asal sebelum check out.
7. Pastikan semua peralatan pinggan mangkuk & cawan yang digunakan oleh penyewa dicuci sebelum check out dari homestay ini.
8. Penyewa mestilah memastikan semua suis peralatan eletrik seperti lampu, aircond dan kipas (kecuali  peti ais) dimatikan jika meninggalkan homestay untuk jangkamasa yang lama  bagi mengelakkan pembaziran eletrik.
9. Sila buang semua bungkusan makanan yang sudah tidak digunakan ke dalam tong sampah yang disediakan.
10. Dilarang sama sekali menjadikan cadar atau comforter sebagai  alas seterika supaya cadar atau comforter tidak hangus atau kotor.
11. Mencuri adalah satu kesalahan. kami akan melaporkan kepada pihak polis jika berlaku sedemikian.
12. Bagi penyewa yang ingin check-out awal daripada tarikh yang sepatutnya, pemilik roomstay berhak untuk tidak memulangkan bayaran bagi hari yang telah dibatalkan kerana tidak menepati  janji semasa membuat tempahan.
13. Segala kehilangan barang peribadi, kemalangan dan keselamatan penyewa adalah di bawah pengawasan dan tanggungjawab penyewa sendiri. pemilik homestay tidak akan bertanggungjawab diatas kelalaian dan kecuaian penyewa .

Legend: 

Homestay Rate/Tariff:: 

Kadar sewa :
Weekend (Jumaat/Sabtu/Ahad/Cuti umum/Cuti sekolah) : RM150
Weekday (Isnin hingga Khamis) : RM130

* Kadar sewa tidak termasuk gelang tangan water park.

Payment:: 

Deposit sebanyak RM50/semlm perlu dibayar untuk booking dan tidak akan dipulangkan jika berlaku pembatalan tempahan / penginapan kurang dari 3 hari.

Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selewat-lewatnya sehari sebelum tarikh check in. Untuk keterangan lanjut boleh layari laman blog kami di www.resortportdickson.blogspot.com

Contact:: 

Untuk tempahan :
Call/sms/whatsup : 019-6871952 (Bariah) / 013-3683907 (Ahmad)

Sila nyatakan butir-butir berikut :
Tarikh check in
Tarikh check out
Nama
No.telefon