Seberang Jaya

Home >> Penang >> Seberang Jaya

Homestay in Seberang Jaya

AMAL HOMESTAY P. PINANG

Seberang Jaya

AMAL HOMESTAY PENANG, No 11, Lrg 13, Taman Sutera, 13700, Perai , Pulau Pinang (2H1M - RM250)
Khairul Anuar 0194490700 / 019 4760700 email: khairulanuarishak@gmail.com
1.Dua bilik air conditioning, 1 bilik kipas , 2. Air minunan panas dan biasa disediakan, 3. Astro 4. 4 katil queen 5. 2 katil single 6. Dapur gas, periuk nasi , seterika, peti ais, TV LED 7. Tuala dan sejadah disediakan 8. 3 Bilik air disediakan 9. Pengawal keselamatan meronda setiap malam - berdekatan pasar malam TAMAN SUTERA setiap hari ahad,


Aroma Light Homestay - Seberang Jaya (FREE WIFI!) (Air-Cond)

Seberang Jaya

PROMOSI!! Hanya RM250 Semalam.

Jika anda tercari-cari tempat penginapan yang sungguh selesa dengan harga yang sangat berpatutan , pastinya Aroma Light Homestay adalah yang terbaik untuk anda. Aroma Light Homestay yang berada di tengah-tengah pusat Bandar Seberang Jaya. Percayalah! Anda akan merasi kelainannya.

Hubungi kami di 'hotline' 013-324 8448 atau email ke aromahomestaypg@gmail.com untuk sebarang pertanyaan atau anda boleh layari website aromahomestaypg.blogspot.com untuk mendapatkan maklumat lanjut.


Homestay Firdaus D'Casa Prima Seberang Jaya

Seberang Jaya

Homestay Firdaus terletak di Apartment Casa Prima, Seberang Jaya, Pulau Pinang menawarkan penginapan yang selesa dengan kelengkapan pada harga yang sangat berpatutan.

Terletak di kawasan yang sangat strategik. Berdekatan Lebuhraya Utara Selatan (PLUS), Lebuhraya Butterworth-Kulim (BKE), Butterworth Outer Ring Road (BORR), Jambatan Pulau Pinang, dan Jeti Feri Butterworth.


De Penang Homestay

Seberang Jaya

De Penang Homestay yang berdekatan terletak di Seberang Jaya, Pulau Pinang menyediakan kemudahan penginapan bagi tujuan menghadiri mesyuarat, kursus, seminar, konvokesyen, perkahwinan atau bercuti. Terdapat kemudahan seperti surau, stesen minyak, kedai runcit, restoran, kedai dobi, Pizza Hut, KFC, Mcdonald, Padang Permainan berdekatan dengan kemudahan penginapan kami. De Penang Homestay juga berdekatan dengan PLUS Highway dan Jambatan Pulau Pinang.
LOKASI:

17, Lorong Pauh Jaya 2/5
Taman Pauh Jaya,
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang


Seri Zara Homestay

Seberang Jaya

Selamat Datang ke Seri Zara Homestay..


Pages

Subscribe to RSS - Seberang Jaya