DAMAI RASIDIN VILLA

Home >> Selangor >> Sungai Besar >> DAMAI RASIDIN VILLA

HARGA DARI SERENDAH RM150 UNTUK 2HARI 1 MALAM. Hubungi Tel/whatsapp: 013-3990906 untuk tempahan. DAMAI RASIDIN VILLA menyediakan penginapan untuk individu yang ingin bercuti, menghantar anak ke IPTA, mengadakan hari keluarga, majlis perkahwinan dan pelbagai program/aktiviti/kursus/kem motivasi.

KEMUDAHAN PERCUMA untuk surau, kolam renang, kolam pancing, tempat bbq, pagoda, kawasan senamrobik dengan tempat parking yang luas. Disediakan juga kemudahan dewan dengan bayaran berpatutan di lengkapi dengan kemudahan kerusi/meja, sistem hawa dingin, kipas, kemudahan karaoke, sistem audio dan alat pembesar suara serta projektor.

Lokasinya yang terletak di kawasan kampong, di kelilingi pula pepohon kelapa dengan deruan angin dari kawasan pantai yang berhampiran, bersempadan pula dengan sawah padi sangat sesuai untuk anda dan keluarga bercuti/bersantai dengan damai.

Homestay near to:: 

Homestay/Roomstay 5 minit dari pekan Sg Hj Dorani, Sg. Besar, majlis daerah, stadium Sg. Besar. Industri Nata
20 minit ke politeknik Sultan Idris Shah Sabak Bernam

Homestay Location Address: 

Lot 11076 Tebuk Haji Ros, Jalan Rasidin
46300 Sungai Besar,
Selangor

Homestay Provided Facilities/Room Features:: 

Mengandungi 3 bilik tidur dengan 2 ruang tamu utama dengan kemudahan dapor, peti sejuk dan pinggan mangkok. Terdapat juga 9 buah bilik penginapan (stail hotel)yang selesa dengan pelbagai kemudahan seperti bilik air, almari, icon di setiap bilik.Kemudahan seperti dewan kursus dengan kerusi meja, pembesar suara, penghawa dingin dan kipas didalam dewan, surau, kolam renang, kolam pancing, tempat bbq, parking yang luas. Kami juga menyediakan bantal dan tilam tambahan secara percuma (atas permintaan) Penyediakan makanan juga atas permintaan dengan bayaran yang berpatutan

Homestay maximum occupancy:: 

Homestay boleh memuatkan 50 orang dalam satu masa. Bilik Penginapan yang mengandungi 9 bilik boleh memuatkan 18 orang. Rumah VIP mengandungi 2 katil king saiz boleh memuatkan 10 orang. Dorm mengandungi 18 katil tingkat. Dewan yang dilengkapi dengan alat pembesar suara, kerusi/meja, kipas, penghawa dingin dan boleh memuatkan 150 orang

Legend: 

Homestay Rate/Tariff:: 

Homestay ada 2 unit dan setiap unit berharga RM350. Homestay 1: Mengandungi 2 bilik dengan 2 ruang tamu. Homestay 2: Mengandungi 4 bilik dengan 1 ruang tamu. Kemudahan - alat penghawa dingin/kipas, tv, almari, tandas, selimut dan bantal tambahan, sejadah, kemudahan dapur dengan periuk, pinggan mangkok dan petisejuk. Bilik penginapan terdapat 9 unit dan 4 unit pondok. Setiap unit berharga rm150 - Kemudahan alat penghawa dingin, 1 katil kelamin, almari, tandas, sejadah, tilam dan bantal tambahan.  Rumah VIP terdapat 5 unit dengan harga rm300 bagi setiap unit. Kemudahan alat penghawa dingin, 2 katil king size,  tv, almari, bantal dan selimut tambahan, kemudahan dapur dengan pinggan mangkok dan periuk.

Payment:: 

50% booking dibayar apabila sudah confirm. Sila bankin: MAYBANK A/C Name: Jamayah Basiron A/C No: 112101192064

Contact:: 

Nama: Jamayah No. H/Phone: 0133990906